Welkom Inge!

5 september 2024

Mijn naam is Inge Verheijen. Ik ben 40 jaar en ik heb al 20 jaar ervaring in de Scholencatering.

In mijn vrije tijd fotografeer ik graag en ben ik vaak in de dierentuin te vinden met mijn camera, ook heb ik een aantal bruiloften mogen fotograferen.

Naast fotograferen ben ik gek op koken en vind ik het leuk om nieuwe recepten uit te proberen.

Na mijn opleiding Levensmiddelentechnologie ben ik begonnen als catering medewerker op een Hogeschool. Daarna ben ik de administratieve kant in de cateringbranche opgegaan en heb ik verschillende functies gehad; administratief medewerker, managementassistente en officemanager. Hier heb ik Marco ook leren kennen en hebben we al ruim 12 jaar samen mogen werken.

Ik heb de afgelopen 2,5 jaar een uitstapje gemaakt naar de plantenbranche, maar helaas paste de functie niet bij mij en wilde ik graag terug naar de cateringbranche.

Sinds juni ben ik in dienst bij Stapfoods als Management Support Officer. Een leuke nieuw functie in dit jonge, groeiende bedrijf.

Ik zal me vooral bezighouden met het banqueting proces, waarvoor ik een geautomatiseerd online banqueting systeem aan het inrichten ben. Daarnaast ondersteun ik het managementteam en collega’s op de werkvloer. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor een offerte op maat of een bestelling. Ik ben te bereiken via 079-2053180 of office@stapfoods.nl.

Meer nieuws

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer
Catermonkey

Catermonkey

Op het HAPPY-office is STAPFOODS-medewerkers momenteel bezig met een automatiseringsslag op het gebied van banqueting bestellingen. We zijn bezig met het opstarten en inrichten van Catermonkey.

Lees meer