Zeildag met investeerders

29 juni 2023

Vorige zomer hield STAPFOODS een crowdfunding campagne om de volgende fase van groei te realiseren. Halverwege mei nodigde STAPFOODS alle grote investeerders uit voor een zeildag op de Kagerplassen. Daar kregen de gasten een heerlijke lunch op het Boterhuiseiland geserveerd. Na de lunch gingen men aan boord bij een van de zeilboten van Scouting Hubertus-Brandaan. Een aantal enthousiaste zeilers hielp bij het varen van de boten. Het was voor een dagje zeilen uitstekend weer, want de zon scheen en er stond een stevig windje.

Na het zeilen verplaatste iedereen zich naar Boerderij Akkerlust in Stompwijk. Na een interessante rondleiding genoot iedereen van een heerlijke barbecue. Het toetje was een ijsje van De Dames van Akkerlust. IJs gemaakt met melk van de koeien van deze boerderij. Kortom een zeer geslaagde dag voor deze ambassadeurs van STAPFOODS.

Meer nieuws

Welkom Inge!

Welkom Inge!

Sinds mei is Inge bij ons in dienst. Inge zal zich bezig houden met de banqueting aanvragen, telefonische vragen beantwoorden van onze contactpersonen en medewerkers en zal zich inzetten voor marketing gerelateerde zaken.

Lees meer
STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer