Opstart nieuwe locaties

12 september 2023

In de afgelopen weken heeft STAPFOODS zeven nieuwe locaties opgestart. In het derde jaar dat STAPFOODS operationeel is groeit het aantal locaties naar ruim 20. Drie locaties van Scala College in Alphen aan den Rijn, de VOS-scholen in Vlaardingen en Lentiz Flora College in Naaldwijk zijn voorzien van het HAPPY-concept. Wij zijn blij met de nieuwe samenwerkingen en vinden het een enorme eer om de leerlingen van deze scholen te voorzien van lekkere en gezonde producten.

De eerste weken startte in ieder geval veelbelovend. Vele leerlingen zijn al langs de balie geweest om te proeven en kijken wat STAPFOODS in het assortiment heeft. Bovendien is er op deze scholen een aantrekkelijke openingsaanbieding verspreid onder de leerlingen, waardoor iedere leerling een zeer voordelige panini en een capri-sun kan kopen.

Meer nieuws

Welkom Inge!

Welkom Inge!

Sinds mei is Inge bij ons in dienst. Inge zal zich bezig houden met de banqueting aanvragen, telefonische vragen beantwoorden van onze contactpersonen en medewerkers en zal zich inzetten voor marketing gerelateerde zaken.

Lees meer
STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer