An apple a day keeps the doctor away!

15 november 2023

We weten allemaal dat het belangrijk is om dagelijks fruit te eten. Fruit bevat namelijk vezels en vitamine waar het lichaam erg blij van wordt. Maar een simpel stuk fruit kan misschien een beetje saai worden. Daarom hier een tip om een simpel appeltje een beetje op te pimpen.

In plaats van gewoon een normale appel te eten kan je je appel in stukjes snijden en even bakken in een pannetje. Wanneer de heerlijke geur van gebakken appel je neus binnen dringt weet je dat die klaar is om te eten. Strooi er nog wat extra kaneel over heen waardoor het steeds meer op een appeltaart begint te lijken.

Je kunt de gebakken appel met kaneel op veel manieren eten. Je kunt het simpelweg als tussendoortje eten. Of je kunt het bij je ontbijt over je havermout, kwark/yoghurt of toast gooien. Zo begin je de dag gelijk met een stuk fruit. Want zoals we allemaal weten: “An apple a day keeps the doctor away!”

Meer nieuws

Welkom Inge!

Welkom Inge!

Sinds mei is Inge bij ons in dienst. Inge zal zich bezig houden met de banqueting aanvragen, telefonische vragen beantwoorden van onze contactpersonen en medewerkers en zal zich inzetten voor marketing gerelateerde zaken.

Lees meer
STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer