PANINI WINACTIE

4 april 2024

STAPFOODS heeft een toffe winactie gecreëerd die goed in de smaak viel onder de leerlingen. De leerlingen maakte namelijk kans op een schooljaar lang elke dag een gratis panini. Hiervoor moesten zij STAPFOODS volgen op Instagram en TikTok. Op deze manier hoopt STAPFOODS in de toekomst de leerlingen snel te kunnen bereiken voor voorlichting en lopende acties. Bijna 1000 leerlingen hebben deelgenomen aan de winactie en de gelukkige winnaar is een leerling op het Da Vinci College in Leiden geworden! De winnaar is bekend gemaakt door Marco van Stappershoef op 21 maart: ‘De dag van De Gezonde Schoolkantine’.

Meer nieuws

Welkom Inge!

Welkom Inge!

Sinds mei is Inge bij ons in dienst. Inge zal zich bezig houden met de banqueting aanvragen, telefonische vragen beantwoorden van onze contactpersonen en medewerkers en zal zich inzetten voor marketing gerelateerde zaken.

Lees meer
STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer