Ontbijt op scholen

4 april 2024

Op diverse scholen biedt STAPFOODS momenteel een smakelijk schoolontbijt aan. Op veel scholen zijn er kinderen die in armoede leven. De overheid verstrekt subsidie om deze leerlingen van een ontbijt te voorzien, aangezien slechte leerprestaties kunnen voortkomen uit hongerige kinderen in de klas. STAPFOODS biedt verschillende opties voor dit schoolontbijt, zoals brood met beleg waarbij de leerlingen zelf hun boterham kunnen smeren. Op andere scholen worden krentenbollen en eierkoeken met fruit geserveerd. Bent u geïnteresseerd in een schoolontbijt voor uw school? Neem dan contact op met Marco van Stappershoef voor meer informatie over de mogelijkheden.

Meer nieuws

Welkom Inge!

Welkom Inge!

Sinds mei is Inge bij ons in dienst. Inge zal zich bezig houden met de banqueting aanvragen, telefonische vragen beantwoorden van onze contactpersonen en medewerkers en zal zich inzetten voor marketing gerelateerde zaken.

Lees meer
STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

STAPFOODS komend schooljaar in het teken van Vitaliteit

Bij STAPFOODS heeft elk schooljaar een thema. Het schooljaar 2024-2025 staat in het teken van vitaliteit. Vitaliteit is een van de kernwaarden van STAPFOODS. Het spreekt voor zich dat vitaliteit belangrijk is in de bedrijfsvoering van ons bedrijf.

Lees meer